Visie

Vestique is een levenswijze vanuit de visie van Meesteres Vesta & Meesteres Mystique

mannen worden hier getraind tot de ultieme slaaf
Vrouwen worden hier empowered tot Domina

Wij bieden een plek ver weg van onze cultureel opgelegde normen van mannelijke heerschappij of gendergelijkheid. Twee ideologieën die niet werken of zelfs maar realistisch zijn. We leren de man op een nieuwe manier naar zichzelf te kijken. Een betere manier om zich op te stellen naar Vrouwen.

Veel mannen worstelen intern met het maatschappelijk gecreëerde valse mannelijke ego. Geen ruimte voor onderdanige aard: dat is volgzaam, nederig, dienstbaar. Hier is verandering nodig.

Er zijn Vrouwen die enorm genieten van deze onderdanige aard van de man. Deze zou je dienen te accepteren en omarmen. Door het bovengenoemde maatschappelijk aangeleerde, is dit niet altijd zo makkelijk. We zullen je in dit proces begeleiden, met de harde hand waar nodig.

We zullen je afbreken als Wij denken dat het nodig is. We zullen je streng toespreken en negeren, en Wij mogen een hekel hebben aan wie je bent, maar jij mag dat niet. Ons idee is dat een man die verstrikt is in zelfhaat nutteloos is, en dat is onaanvaardbaar. Als man is het jouw taak om te doen wat nodig is om de wereld een betere plek te maken voor Ons Vrouwen.

Voor scheldende, schreeuwende en boos kijkende Domina’s ben je hier aan het verkeerde adres. Het zal wellicht opvallen dat Wij vooral veel lachen. Alleen dat zal al angst bij je op moeten roepen. We zijn geen acteurs en hebben ook geen behoefte aan acteurs.

Ons leven wordt niet op dezelfde manier bepaald door seks als door de inferieure man. Wij zien seks als vermakelijk en plezierig terwijl mannen het zien als een obsessie of dwang. Dus kom niet aan met voorkeuren over “gedwongen seks” of urenlang “gedwongen” likken. Onze allergie voor deze onzin gaan we niet eens uitleggen. Het aanbod op internet hiervoor is oneindig. Dus verspil onze tijd hier niet mee.

Veel van onze visies vinden hun roots in FemDom en Female supremacy.

Twee Domina’s “teaming up” om een eigen visie te onderwijzen aan mannen die zich hierin kunnen vinden.

TWO DOMINA’S TEAMING UP

Vestique

Vestique slaaf

opleiding

Veel van onze visies vinden hun roots in FemDom en Female supremacy. Twee Domina’s “teaming up” om een eigen visie te onderwijzen aan mannen.

Vestique Domina

opleiding

Wij empoweren Vrouwen om de Godin te worden die ze zijn. Om zich los te maken van de gewoonte zich aan te passen, te laten onderdrukken of zich seksueel gedeisd te houden vanwege het oordelende oog van de maatschappij.

Vestique sessie

los te boeken

Niet nederig genoeg voor de opleiding? Misschien mag je Ons vereren in een losse sessie.

Of Wij tijd voor je vrij willen maken, laten We je weten als je aanvraag binnen is.