Contact

Openingstijden

Maandag t/m zondag

op afspraak

Contact Details

Wij begeven ons door heel Nederland, maar vooral omgeving Bergen op Zoom en Eindhoven.

info@vestique.nl

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Vul het formulier in wij zullen je vragen beantwoorden of je aanvraag in behandeling nemen.

Waarom neem je contact met Ons op?

WAT ONZE VESTIQUE SLAVEN ERVAREN

Reviews

Meesteres Vesta, U bent de Godin die ik al 10 jaar onafgebroken dien. In U komen Femdom en Female Supremacy voor mij tot leven, zelfs al toen ik nog niet wist wat die woorden betekenen. U heeft me betoverd. U doet met mij wat U wilt en ik aanbid U. Uw vurige ogen en sadistische lach tonen Uw inventiviteit, creativiteit en sadisme. U bent meer dan ik kan begrijpen en soms dan ik aankan, maar ik leef om U totaal te dienen en zo mijn ultieme bestemming als slaaf en sissy voor U te bereiken. Ik ben dankbaar dat ik Uw onderdaan mag zijn.

ruby Cocksukker

Meesteres Mystique, U bent voor mij de gids op het pad van Female Supremacy. U traint me om echt vrouwelijk op te treden en te bewegen als sissy, maar ook om een gehoorzame slaaf en knecht van Vrouwen te zijn. Het geeft mij voldoening als Uw ogen nog meer gaan stralen,
omdat U geniet van de pijn die U me geeft als straf of gewoon voor Uw plezier. Als U me gebruikt als dummy voor Uw knoopkunsten, zie ik keer op keer hoe U zich ontwikkelt. Het is mooi om U te zien verrijzen als Godin en Uw dominantie steeds meer te voelen. Ik ben dankbaar dat ik U mag dienen.

anoniem

Met trots draag ik nog steeds de sporen van onze laatste ontmoeting. Ik kijk uit naar de volgende keer. Het mooie weer komt er weer aan, dat geeft mogelijkheden voor Uw liefde voor brandnetels. Mijn dank is groot, als altijd.

slaaf dennis